Facebook Sayfamız

6 Ocak 2013 Pazar

Ahlak Bekçisi Akepe

 AKP canı sıkıldıkça bazı kitaplara, çizgi filmlere yasak koyuyor.
Sözde çocukların ahlakının bozulmaması için bu tür girişimlerde bulunuyorlarmış, kendiler çok edepli malumunuz, yetişen genç nesillerinde "onlar gibi edepli" olmasını istiyorlar.

 Son günlerde de Fareler ve İnsanlar bir de Şeker Portakalı kitaplarına yasak koydular, sözde erotik içerikli kitapmış bu dünya edebiyatının iki eseri.

 Ne yapmaya çalışıyorlar;
çocukların beyinlerini küçük yaşta yıkamaya çalışıyorlar, onlara kendi doğru bildikleri şeyleri okutacaklar, büyüyünce o çocuklar "kendileri gibi edepli" olacak.

 İşin traji komik yanı da bu AKP'liler henüz kendi aralarında anlaşmazlığa düşüyorlar.
Yasaklanan kitaplarla ilgili bir soru yöneltildiğinde Milli Eğitim Bakanı "Olamaz, biz o kitapların okunmasını öneriyoruz hatta bazı okullara dağıtıyoruz" dedi fakat yasaklayan da yine AKP.

 Geçtiğimiz yıllarda da çizgi filmlere takmışlardı, Susam Sokağı isminden dolayı erotik olduğu gerekçesiyle kaldırılmıştı, onun dışında Teletabiler de vardı ve bir kaç çizgi film daha...

 AKP çocuklara Samanyolu'nda ki, Kanal 7'de ki duygu sömürüsüne dayalı programları izletmeye çalışmıştı o dönem, işte bir nevi uyutma yöntemi, aileler uyumuş zaten, çocuklarda küçük yaştan uykuya dalsınlar.

 Ahlak bekçiliği yapan AKP bir de kendilerine batırsalar çuvaldızı keşke, Başbakan'ın ahlaktan uzak sözleri saymakla bitmez, sözüm ona EDEP TACINI Recep bey takmış, papucumun tacı...

 Sansür, yasak gibi haberlerle gündemi saptırmaya çalışıyorlar, bu yasak olayı da AKP'nin İmralı görüşmesine olan ilgiyi dağıtmak amaçlıydı muhtemelen. Hep böyle yapmıyorlar mı zaten? Köprüler, yollar satıldığı sırada da Muhteşem Yüzyıl dizisini gündeme sürmüşlerdi.

 AKP Ahlak Bekçiliği yapadursun, bizim halkımızın bir kısmı uyurken Apo'ya ev hapsi gibi jestler düşünülsün, tartışılsın. O bir kısım halkın tez vakitte uyanması dileğiyle..

http://aydingencler.blogspot.com/
http://www.facebook.com/AydinGencler

10 yorum:

  1. Malesef halkimiz satilik, neden para yani, kardesimle bir gorusmemde 250 liralik ayda odemeyle bazilari ev sahibi oluyormus dedi. Kardesim bende yapayim diye sorar karsisindaki sen hangi partidensin diye sorar, akp'den degilsen olmaz yani der, bu da milletimizin ne kadar serefsiz oldugunu gosterir. Akp koyunlari boyle satin aldikca ne seref ne namus onlarin serefi namusu zaten satilmistir, sonrada utanmadan bize namustan soz ederler, uyumaya devam vatandasa apoya evde olur koskte bu gidiste basimizada gecirirler serefsizi....

    YanıtlaSil
  2. ha siktirin lan ordn sizin gibi aydın gençlere basayım ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. soysuz köpek ancak böyle havlar kaçarsınız cahil gerzek embesil diycem olmayacak en güzeli şu anana kaç torba kömür istersin diyelim
      :))

      Sil
  3. aydın gençlermiş, soytarılar .....

    YanıtlaSil
  4. Baktıkça allahıma şükür ediyorum. Böyle gerizekalı yapmamış beni. Böyle yorumlar yapan embesiller gibi değilm.

    YanıtlaSil
  5. Hoşuna mı gidiyor erotik içerikli yayınların paylaşılması putperest. Kaldırılcak tabi dünyanın iki önemli eseriymiş diyor bide olabilir sana paramı kazandırıyor bu eser isterse dünyanın en iyi eseri olsun içerisinde erotik vs varsa kaldırılması gerekli. Sen tabi zevk alamıyorsun ya ondan üç buçuk atıyorsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Edepli takın burada, kitapları okusan bilirsin erotik olmadığını

      Sil
    2. Edepli takın derken ? Ben burda sana küfür filan ettiğimi sanmıyorum.

      Sil
    3. Edep illa küfür değildir, yazdığın şeyler de de saygısızlık veya argo kelimeler var.

      Sil
    4. kendi lafınızla yakalanıyorsunuz cahil akepe yalakaları, para mı kazandırıyor diyor, biz paraya tapmadıgımızdan zorunuza gidiyor, zoruna gidenin bu ülkeyi satmayan şehitlerin kanlarıyla sulanan topraklarında yeri yok. defolun paraya tapanların memlekinde yaşayın sonra ağlarsınız ülkeme gidemiyorum diye duygu sömürüsü yaparsınız.

      Sil