Facebook Sayfamız

22 Aralık 2012 Cumartesi

akepe FAŞİZMİNDEN HESAP SORACAĞIZ!

Gençler,büyükler,bir olup bu akape faşizminden hesap sormalıyız.
Silivri'de yatan aydınlarımızın hakkını nasıl verecek bu faşist iktidar? Hangi ülke de bizim kadar fazla gazeteci görevini yaptığı için mahkum ediliyor ? Tam 49 gazetecimiz içeride !

Türkiye'ye bir çok şey kazandırmış Profesörlerimiz babasının cenazesine bile gönderilmiyor! Faşizmin en büyük etkenidir uyuyan milletler. Bizim koyunlarımız başını yerden kaldırıp doğruları görmeyi bir türlü kabul etmiyor. rte olacak abd yalakası,şehitlerimize  kelle,terörist başına sayın diyor,hala ona kahraman,önder,lider diyenlerin olması ülkemizin cehaletinden. Bu cehaleti yok etmek,yine bizlerin elinde,birlik olmanın elinde.

Her geçen gün artan şehit sayımızın sebebi ne peki? "Sabredeceğiz" diyen B"o"aşbakan değil mi? 0 terörle aldığı bu ülkeyi 1.000'i aşkın şehit vererek yönetmesi ve buna hala göz yumulması ülkemizin ne kadar vurdum duymaz bir hale geldiğinin göstergesidir. Atatürk 1 şehit için "Yakın orayı" dememiş miydi? Bu dediği faşizm mi? HAYIR! Bu dediği vatan,millet sevgisini gösterir,tayyip efendi ne diyor? "Sabrımız taştı,ama bekleyeceğiz". Daha ne kadar bekleyeceğiz? Bir 10 yıl daha beklemeye mecalimiz kaldı mı? 20 yaştan yukarı olmayan şehitlerimizin ahı üzerimizde!

Biz muhalif oldugumuz için türlü çileler görmedik mi? Atamızı anmaya gittiğimiz için biber gazı yemedik mi? Cumhuriyetimizi kutladığımız için joplanmadık mı? Hiç bir geri kafalı çıkıpta "siz devlete karşı geldiğiniz için öyle yaptılar" demesin bize. Bizim elimizde Hakkari'de ki,Şanlıurfa'da ki pekaka yandaşları gibi,taş,sopa,molotof kokteylimi vardı ? Hayır. Türk bayrağımız,karanfillerimiz,Atatürk flamalarımız vardı. 70 yaşında ki Cumhuriyet kadınımıza tayzikli su sıkılmadı mı ? Hani nerede küçüğü sevmek büyüğü saymak?

UYAN EY TÜRKİYE'NİN %50LİK KISMI,VATAN PARSEL PARSEL SATILIYOR,BUNA GÖZ YUMMAK VATAN HAİNLİĞİDİR! SUSMAK İHANETTİR,TEPKİNİ GÖSTER ! BAŞ KALDIR!


http://aydingencler.blogspot.com/
http://www.facebook.com/AydinGencler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder