Facebook Sayfamız

26 Aralık 2012 Çarşamba

Tayyip'in ODTÜ'yle İmtihanı

Tayyip efendi geçtiğimiz günlerde sözde %100 Türk yapımı olan Göktürk 2'nin fırlatılış törenini izlemek için ODTÜ'ye gelmiş fakat protestolara maruz kalmıştı.

  Tayyip ODTÜ'yü İmamhatiple karıştırdı herhalde,bilimin yuvasına bilim düşmanı birinin gelmesini hangi aklı selim öğrenci kabul ederdi ki ? ODTÜ'lü gençlerde kabul etmedi dolayısıyla.

 Yaşananlar tabiri caizse Tayyip efendiye hayli dokundu, o kadar dokundu ki bazı üniversite rektörlerine haber vermiş olacak ki onlarca üniversite rektörü ODTÜ'lü öğrencileri kınadı,tabii ki öğretim üyeleri hemen bu kınamalara katılmadığını belli etti. O üniversite rektörleri de korkudan olacak ki Tayyip'e nasıl yalakalık yapacaklarını şaşırdılar.

 ODTÜ'lü öğrenciler yıldı mı ? ODTÜ'ye destek veren öğrenciler yıldı mı?
Tabii ki yılmadı, genç beyinler korkar mı öyle üç beş eli maşalı insandan? Onlara inat eylemlere devam ettiler.
Hepsinin alnından öpmek lazım.

  Tayyip efendi her halde bir daha ODTÜ'ye adım atmaz,korktu zâr.

  Bu 2012 senesinin son aylarında ODTÜ Tayyip'e çok iyi bir ders verdi bizce, vermeye de devam ediyor.
Öğrencileri gözaltına filan aldılar ama nafile,10'unu 20'sini alırsınız binlercesi meydana dökülür.
İyi Tayyip korkudan Arabistan'a filan kaçmadı.

  Bu yılın olayı Tayyip'in ODTÜ'yle imtihanı oldu açık açık ortada bu,Tayyip,ODTÜ sana dar geldi,bir daha böyle bir fırlatma töreni filan olacaksa sen en iyisi İmamhatiplerden birisine git,onlar seni ayakta alkışlar

http://aydingencler.blogspot.com/

3 yorum:

  1. Diger butun kesimlere ornek bir olay! Herkes boyle bilincli hareket etmis olsa idi, bugun layik oldugumuz yoneticiler ulkenin basinda olur idi. Bizler de bu kadar tedirgin ve gergin olmazdik. Gerektigi gibi tepkisini gosterip, varligini duyaran ODTU'lu ogrencilerin alnindan tek tek opuyor, Turkiye'nin bu gurur kaynagi ogrencilerine kocaman bir "Bravo" diyorum.

    YanıtlaSil
  2. Tabiki bosbakan korkdu...Turk oglu Turkden korkmaz....korkmasa 2500 korumayla dolasmazdi, kendi golgelerinden hepsi korkuyorlar...korsunlar cunku yakindir sonlari hepsinin.....Meclise yeni nesil girecek ve eski olanlarin hepsi gidip yerine yeni aydin gencler gelecek ve Atamizin istedigi Turkiyeyi goklere ve dunyanin en saygin Vatani yapacakdir....

    YanıtlaSil
  3. KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ:))

    YanıtlaSil