Facebook Sayfamız

26 Ocak 2013 Cumartesi

akpkk İŞ BİRLİĞİ

 Ülkemiz Türk ulusalcılığından adım adım uzaklaşmaya devam ediyor. Türk-Kürt kardeşçe yaşamak yerine, bir de Kürt ulusalcılığını ülkeye monte ediyorlar adeta, bunun çalışmalarını da büyük bir hızla yapıyor akpkk.

 Kürtçe savunma yapma isteminde bulundular, yerine getirildi sonunda. Önceden Kürtçe savunma yapmaya kalktıklarında mikrofonları kapatılıyordu gösteriş olarak, ama bu seferde tercümanlar çeviriyordu, yani bu Kürtçe savunmanın temelleri son 1-2 hafta içinde değil, 2-3 yıl içinde akpkk tarafından atılmıştı.

 Diyarbakır'da ilk Kürtçe savunma yapıldı, herif çıktı, bangır bangır Kürtçe bir şeyler söyleyerek savunmasını yaptı, bizim Aydınlarımızda kendi dilinde, güzel Türkçemizle, ana dilimizle savunma yapmaya çalışıyorlar, nedense susturuluyor. Tabii bu iktidar Türklüğe baştan sona düşman olduğu için pek şaşırmıyoruz açıkçası. Malumunuz kendileri ermeni tohumu.

 akpkk iş birliği BOP denen safsata için harika bir ön ayak, bölme işleminde ilk adımı akpkk atacak, BOP noktayı koyacak. Ve Türk milletinin %50'sinden fazlası hala daha "AKP terör ile mücadelede bir numara" diyecek. Onlara denilecek tek şey "Hass..."

 akpkk'da bir de kabine revizyonu oldu, Tayyip sultanı kızdıran bir kaç bakan şutlandı kabineden, 3 gündür gündemden düşmedi, sanki ülke meselesi. Yine akpkk'nın meşhur gündem saptırma çabalarından birisi bu da tabii. Kendilerince gündemi değiştirip yine saman altından ülkeyi bölme çabalarını gerçekleştirecekler, acı ama gerçek, başarıyorlar da. Sonuçta ülkenin %50'si derin bir uykuda, narkoz etkisi geçmeye başlamış olsa bile bazılarının beynine işlemiş bu etki.

 Eğer biran önce bu narkozun tesirinden kurtulamazsa bu millet, yakındır bölünmemiz. Yakındır Kürt ulusalcılığının mecliste de yer etmesi. Şehitlerimizin, Atamızın kemiklerini sızlatıyorlar! Bu gidişle şehit aileleri "vatan sağolsun" diyemeyecek, sağolacak bir vatan kalmayacak!

http://www.facebook.com/AydinGencler
http://aydingencler.blogspot.com/

4 yorum:

  1. Hesabı sormaya Osman Pamukoğlu liderliğindeki HEPAR geliyor, HEPAR siyaset yapmıyor MİLLİ MÜCADELE veriyor.
    http://www.hakveesitlik.org.tr/osman_pamukoglu_biyografi/

    YanıtlaSil
  2. akp karşıtı bu blogu da okuyabilirsiniz...
    http://chileksu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Bespara etmezssiniz

    YanıtlaSil