Facebook Sayfamız

12 Mayıs 2013 Pazar

Hatay'a Başsağlığı ve Yandaş Medyaya Kınama

 Hatay'da adına Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) denen, aslen Terörist olan şerefsizlerin yaptığı saldırıda 45 vatandaşımızı kaybettik. Boston'da ki patlama da 2 kişinin ölmesinin üzerinden bizim Türk medyası saatlerce canlı yayın yaptı ama ülkemiz sınırları içerisinde, Hatay'da canımızdan can gitti, bunu bir iki dakikalık haberlerle gösterdiler, sadece Ulusal Kanal haberi en ince ayrıntısına kadar izleyiciye sundu. Bu Türk medyasının büyük bir ayıbıdır. Ne kadar yalaka olduklarının göstergesidir.

 ÖSO denilen teröristler ABD'nin hizmetkarlığını yapan aşağılık varlıklardır, önce Suriye'yi karıştırdılar ve şimdi de ülkemizde kargaşa yaratmanın peşindeler, kardeşi kardeşe düşman belletmeye güçleri yetmeyecek. Türkiye Suriye kardeştir, Amerika kalleştir!

 Bizim başımızda ki iktidar kendi ülkesinin vatandaşını düşünmemekle kalmayıp, "öldüyse öldü, ne yapalım" zihniyeti ile ne kadar hain, şerefsiz olduğunu gösterdi, yıllardır gösteriyor ama bizim aptal akpli seçmenler bir türlü uyanamıyor, gerçeği fark edemiyor veyahut etmek istemiyor.

 Hatay'da canımızdan can gitti, vefat eden 45 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Türkiye'mize başsağlığı diliyor, bu önemli olayı halka anlatmaktan çekinen, yalaka medyayı kınıyoruz.

https://www.facebook.com/AydinGencler

http://aydingencler.blogspot.com/

1 yorum:

  1. ne kadar vicdansızsınız aynı duruma düşseniz ananızın amına mı gideceksiniz asıl aptal olan chp seçmenidir bunuda kafana sok yavşak

    YanıtlaSil