Facebook Sayfamız

16 Temmuz 2013 Salı

Direniş!

Herkese merhabalar, uzun, gerçekten epey uzun bir aradan sonra blog adresimizi tekrar paylaşıma açtık, gündem yoğun malumunuz...

 AKP Diktatörlüğü durmaksızın devam ediyor ve faşizmin baş aktörleri ülke üzerinde hain planlar yapıyor.
Haftalardır süren kimine göre eylem, bize göre "DİRENİŞ" tabiri caizse Türkiye'yi uyandırdı ve anti kapitalist, anti faşist insanları şahlandırdı. Bu şahlanış başta R.T.Erdoğan'ı ve çaktırmasa da ABD'yi hayli korkuttu. Erdoğan zaten Mısır'dan ve Suriye'den ümidi kesmiş olacak ki İran'a sataşıyor. Başaramayacağını adımız gibi biliyoruz. Faşizm ve dikta her zaman kaybetmiştir. Faşizme karşı omuz omuza!

 Dövdüler, sövdüler, copladılar, basınçlı sularla savurdular, alamadılar hırslarını katlettiler. Aşağılık caniler, nasıl kıydınız pırıl pırıl 4 delikanlıya? Arabayla ezdiniz, başından vurdunuz, linç ettiniz! Katilleri serbest bıraktınız, korudunuz, sonra bir polisiniz kendi düşüp vefat etti demediğinizi bırakmadınız. Bin bir türlü bahane ile Ethem'in katilini serbest bıraktınız, Abdullah ve Mehmet'in katili halen daha aranıyor, Ali'nin katilini de tutuksuz yargılıyorsunuz. Sizin adınızda geçen Adalet sizin için tecelli ediyor, bize yaramıyor. Bu yüzden sizin adaletinizi biz tanımıyoruz! #DirenAdalet !

 Size muhalif olan her görüşü cezalandırdınız, Halk TV ve Ulusal Kanal'a kestiğiniz maddi cezaların haddi hesabı yok, kanallar bir yana internet sitelerine bile ceza kestiniz, bazılarını kapattınız. Twit atan, facebooktan fotoğraf paylaşan insanlara soruşturma açtınız, tencere tava çalanlara bile soruşturma açtınız hatta. Size göre muhalif olmayacak, herkes sizin çanağınızı yalayacak. Tıpkı MADO gibi.. #HainMadoyuBoykotEdiyoruz!

Biz Atatürkçüyüz, biz Devrimciyiz, biz İnsancılız, biz Deniz'iz, biz Yusuf'uz, biz Hüseyin'iz, biz, Mehmet'iz, Abdocan'ın, Ethem'iz, Ali'yiz! Sizin ne olduğunuzu bu halk çok iyi biliyor! Ve andolsun ki devrim şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak, bunun hesabı sorulacak, ya bizde öleceğiz vatan uğruna. Ya da düşüreceğiz hain bölücü hükumetinizi! #KahrolsunAkpDiktatörlüğü!

www.facebook.com/AydinGencler
www.facebook.com/SozcuKalem

Aydın Gençler / Sözcü-Kalem
aydingencler.blogspot.com
www.twitter.com/AydinGenc23

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder